Skorstensfejeren i Fredensborg - - passer på dig og dine værdier
Telefonopringning

Der kan være mange grunde til at jeg ikke tager telefonen, når du ringer. Kundebetjening, tagarbejde, dårlig dækning m.m. Derfor bør du prøve igen lidt senere, eller du kan lægge en besked på min telefonsvarer.

Hver morgen fra kl. 07:00 sidder vi alle på kontoret og aflytter forrige dags indløbne beskeder, ligesom vi  - hvis der er tid til det - aflytter beskederne i løbet af arbejdsdagen.

Lægger du en telefonbesked, - sig først dit telefonnummer, dernæst navn og adresse, og til sidst hvad henvendelsen drejer sig om.

Telefonnummer først, da jeg ved genlytning så ikke behøver at lytte hele beskeden igennem én gang til, blot for at skrive nummeret ned, som jo er det vigtigste.

BEMÆRK: 
Det opleves desværre jævnligt, at kvaliteten af indspilningerne på telefonsvareren kan være så ringe, at det ikke er muligt for mig at høre vigtige detaljer som telefonnummer og adresse. 

Derfor kan der godt være en god grund til, at du ikke har hørt fra mig, selvom du har lagt en besked på min telefonsvarer.

Har jeg ikke kontaktet dig næstkommende hverdag, kan det skyldes, at beskeddetaljerne er gået tabt, og du må prøve igen.


SiteBuilder drevet af  Vistaprint