Skorstensfejeren i Fredensborg - - passer på dig og dine værdier

Tilmeld dig Betalingsservice eller e-boks 
- og spar faktureringsgebyr på kr. 39,-  

Læs mere herunder om hvordan du tilmelder dig - priser og fordele ved ordningerne.Betalingsservice logo

Her betaler du ikke selv, men lader din bank betale for dig. Det koster kr. 6,50.

Med Betalingsservice via NETS betales dine regninger til tiden, uden du behøver at gå i banken eller på posthuset. På den måde sparer du både tid og penge. 
Det koster et betalingsgebyr på kr. 6,50 at betale en faktura via Betalingsservice. Dette gebyr svarer til den omkostning, vi har til administration m.v., når regningen betales via NETS - betalingsservice.   

Du kan melde dine regninger til Betalingsservice:
  
•Gennem din netbank. 
•Ved at kontakte din bankfilial. 
•Ved at benytte dette link til NETS' hjemmeside. 

På NETS hjemmeside finder du en tilmeldingsblanket.   
Følgende skal oplyses ved tilmelding (oplysninger vil også fremgå af indbetalingskortet).

• PBS-nummer: 07641508  • Debitorgruppenr.: 00177
• Dit kundenummer fremgår af det modtagne bankindbetalingskort   E-boks som er Danmarks billigste betalingsmåde

Her betaler du selv fakturaen - det er gebyrfrit og dermed gratis. 

Alle har en e-Boks, men det er ikke sikkert, du har aktiveret din e-boks endnu. Det kan du gøre på e-boks.dk. Det kan også være, at du ikke er klar over, at du via din netbank har adgang til din e-boks, og dermed kan drage fordel af at modtage gebyrfrie e-fakturaer fra andre firmaer der er tilsluttet e-fakturaordningen. Du kan således spare mange penge.

Ønsker du at betale gebyrfrit, kan du gøre brug af e-boks betalingsformen.  
E-boks er nemlig en gratis løsning. Slip for rudekuverter – modtag din regning i e-boks.
 
Med e-Boks får du en sikker elektronisk postboks, hvor du kan modtage og opbevare de regninger, du normalt modtager med posten. 
Oprettelse og log på sker ved hjælp af NemID eller Digital Signatur. 

Du kan – ved oprettelse af e-boks – oplyse din E-mail adresse, så modtager du automatisk en E-mail, hver gang der er ny post i din e-boks.  

E-Boks er nemt og sikkert at anvende. På e-boks.dk vælger du blot, om du vil logge på via Netbank eller med Digital Signatur. Din personlige e-boks postboks er tilknyttet dit CPR-nummer og følger dig derfor, uanset om du flytter eller skifter e-mail adresse. Brugen af personnumre i e-Boks er underlagt en restriktiv lovgivning, som er kontrolleret og godkendt af Datatilsynet. Du kan således trygt benytte e-Boks. 

Du modtager din regning som PDF hvor du både kan printe regningen, gemme regningen på din computer eller sende den pr. e-mail, hvis du ønsker dette.    

Sådan gør du:  
Hvis du ikke allerede har aktiveret din e-Boks, gør du det på e-boks.dk. Derefter vælger du menupunktet: Tilmeld afsendere - klikker på S  og dernæst Skorstensfejermestre i Danmark (tilmeldt FejerPro). 
Du kan nu tilmelde din skorstensfejerregning. Du skal indtaste dit e-kundenummer og e-kontrolkode som fremgår af din skorstensfejerregning. 

Nu er din skorstensfejerregning tilmeldt. Fremover vil du modtage samtlige skorstensfejerregninger elektronisk. I din personlige e-boks kan du bl.a. også gemme din dåbsattest, din vielsesattest og andre vigtige personlige papirer. 


Hvad koster det at benytte e-Boks? 

- E-Boks er en gratis service, som alle borgere i Danmark kan benytte.   


Har jeg allerede en e-Boks? 

- Ja, alle har en e-Boks, men det er ikke sikkert, du har aktiveret din e-boks endnu. Det kan du gøre på e-boks.dk ved at benytte linket på denne hjemmeside. 


Hvordan betales regningen fremover? 

E-Boks er en elektronisk postboks, hvor du modtager din post elektronisk. Så du skal selvfølgelig sørge for at tjekke din e-boks ofte. Din skorstensfejerregning bliver altså ikke automatisk betalt. Det skal du selv sørge for ved at logge på Selvbetjening, Netbank eller betale regningen på anden vis. Hvis du modtager regningen i e-Boks og betaler den over Selvbetjeningen, er der intet fakturagebyr på din regning, printer du den derimod ud og betaler den på posthuset, forsvinder fidusen lidt, da det koster et relativt stort gebyr at foretage en betaling på posthuset.  

e-boks.dk - link til e-boks. 
På denne hjemmeside tilmelder du dig nemt og sikkert.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint